Αρχική » Επιστροφές Εμπορευμάτων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν απο το www.fightgear.gr  βεβαιωθείτε ότι σας κάνει. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή των προϊόντων μας και καλέστε μας να συζητήσουμε τα κατάλληλα μεγέθη εαν δεν είστε βέβαιοι  για την επιλογή σας.
Αν παρόλα αυτά παραγγείλατε ένα προϊόν και ήρθε ελαττωματικό ή για κάποιον λόγο δεν είναι αυτό που παραγγείλατε επικοινωνήστε μαζί μας για την επιστροφή ή την αλλαγή του.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΑ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ -  ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Η΄ ΧΩΡΙΣ ΕΤΙΚΕΤΑ.

H JOYA Hellas σας προτείνει να κρατάτε την συσκευασία των προϊόντων που αγοράζετε για τουλάχιστον μία εβδομάδα από την παραλαβή τους.

Όροι Επιστροφής

Δεν επιστρέφονται προϊόντα μετά την έλευση 10ημέρου απο την παραλαβή τους.  Επικοινωνήστε μαζί μας τις 10 πρώτες ημερολογιακές ημέρες απο την παραλαβή του προϊόντος για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά.

Επίσης δεν επιστρέφονται προϊόντα αν η συσκευασία έχει παραβιαστεί και δεν βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

Διαδικασία αλλαγής προϊόντος

Μόλις ανακαλύψετε οτι το προϊόν που αγοράσατε δεν σας κάνει, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Θα χρειαστεί να συζητήσουμε το λόγο για τον οποίο έχετε παραλάβει κάτι διαφορετικό απο αυτό που επιθυμείτε σε μέγεθος ή ποιότητα. Θα χρειαστεί στη συνέχεια να πακετάρετε το προϊόν που είναι προς αλλαγή μαζί με μια επιστολή με την υπογραφή σας οπου θα περιγράφετε το λόγο που πρέπει να αλλαχθεί. Το αποστέλετε με δικό σας κόστος στη δ/νση της Joya Hellas και επιλέγετε εαν θέλετε αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν ή χρήση του ποσού για μελλοντική αγορά. Η επιλογή αυτή θα πρέπει να αναφέρεται μέσα στην επιστολή σας.

Η JOYA Hellas  έχει υποχρέωση να ολοκληρώσει την διαδικασία αλλαγής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή της παραλαβής του προϊόντος που έστειλε πίσω ο πελάτης προς αλλαγή (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο).

Κόστος επιστροφής

Το κόστος επιστροφής προϊόντος το επιβαρύνεται εξ’ολοκλήρου ο αγοραστής.

Τρόπος επιστροφής

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε.

Περίπτωση η επιστροφή μου να μην γίνει δεκτή

Η επιστροφή προϊόντος μπορεί να μην γίνει δεκτή σε περιπτώσεις όπως

  • Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό.
  • Δεν συντρέχουν οι λόγοι που ανέφερε ο αγοραστής στην επιστροφή του.
  • Δεν υπάρχει γραπτή επιστολή με τους λόγους επιστροφής.

Το κόστος επαναποστολής στις παραπάνω περιπτώσεις, επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον αγοραστή.

Επιστροφή χρημάτων

Το ποσό που πληρώσατε θα σας επιστραφεί εξολοκλήρου ή μπορείτε το χρησιμοποιήσετε για επόμενες αγορές απο το e- κατάστημα μας. Η επιλογή σας  θα πρέπει να μας γνωστοποιηθεί γραπτώς, με την υπογραφή σας την ώρα της επιστροφής.

Επικοινωνήστε μαζί μας  10 πμ - 8 μμ για οποιαδήποτε απορία σας στα τηλέφωνα 211 2149586 -  6976123129 ή 6981 226377 ή στο email info@fightgear.gr