Αρχική » Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι τρόποι αποστολής  της παραγγελίας σας είναι οι παρακάτω:

Αποστολή παραγγελίας με ACS courier, σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση του προϊόντος στην ACS  γίνεται συνήθως μετά από 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας, εκτός αν η παραγγελίας γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου μπορεί να πάρει και παραπάνω ημέρες. Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Πριν την αποστολή του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τελική επιβεβαίωση. To κόστος είναι 3 ευρώ τα πρώτα 6 Kg σε όλη την Ελλάδα εκτός απομακρυσμένων περιοχών όπου το κόστος είναι 5 ευρώ τα πρώτα 2 Kg και τα 1 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.
Σημείωση: Εαν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή θα σας ζητηθεί να καταβάλετε την διαφορά ή να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα ACS. Η χρέωση των 3 ευρώ / 6kg ισχύει για τις Αντικαταβολές (βλέπε χρέωση αντικαταβολής)

Αποστολή παραγγελίας με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία ταχυμεταφορών  Γενική ταχυδρομική γίνεται συνήθως σε μία εργάσιμη μέρα από την ημέρα της παραγγελίας σας, με κόστος από 3 τα πρώτα 6 Kg σε όλη την Ελλάδα εκτός απομακρυσμένων περιοχών όπου το κόστος είναι 5 ευρώ τα πρώτα 2 Kg και 1 ευρώ το κάθε επιπλέον Kg. Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Πριν την αποστολή του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τελική επιβεβαίωση. Σημείωση: Εαν είστε σε απομακρυσμένη περιοχή, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε την διαφορά ή να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής. Η χρέωση των 3 ευρώ / 6kg ισχύει για τις Αντικαταβολές (βλέπε χρέωση αντικαταβολής)

Αποστολή παραγγελίας με Γενική Ταχυδρομική στην Κύπρο

Θα παραλάβετε το προϊόν στη διεύθυνση που μας δηλώσατε κατά την παραγγελία σας. Η αποστολές για Κύπρο ειδικά έχουν κόστος 13 ευρώ + ΦΠΑ για τα 2 πρώτα KG.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία ή με τα ΚΤΕΛ.

Κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας μπορούμε να σας στείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε μέσα από το fightgear.gr με μία συμβατική μεταφορική εταιρία ή με τα ΚΤΕΛ. Προτείνουμε αυτόν τον τρόπο αποστολής μόνο για τα βαριά ή για τα ογκώδη αντικείμενα. Η JOYA Hellas αναλαμβάνει την Δωρεάν παράδοση στον χώρο του μεταφορέα, αλλά το υπόλοιπο κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Σας γνωστοποιούμε ότι με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Παραλαβή από τη Joya Hellas

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης από την κεντρική αποθήκη μας στο Γαλάτσι, Κουντουριώτου 101, Τ.Κ. 11146